Geplaatst op Geef een reactie

Instagram Post: BuTYwcIDCJr

Hier de Universiteit van Utrecht. Een van onze volgers móét voor zijn studie Rechten daar deze opdracht maken. Zie de gearceerde lijnen, en zie hoe studenten wéér opgedrongen worden over “duurzaamheid” en “klimaatverandering” een opdracht te maken, en zie hoe studenten weer opgedrongen wordt dat “verduurzaming noodzakelijk is”. De hele zin waarin staat dat “klimaatverandering” “algemeen wetenschappelijk erken is” en dat er daarom verduurzaming en een transitie nodig is, is zo waanzinnig misleidend en ongenuanceerd. Klimaatverandering is “algemeen wetenschappelijk erkend” maar de opwarming van de aarde door de mens niet, wat betekent dat verduurzaming dus helemaal niet per definitie noodzakelijk is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.