Geplaatst op 12 Reacties

ASIELZOEKERS ZIJN OKAY

Hier een foto genomen op de Hogeschool Zuyd te Sittard.

12 gedachten over “ASIELZOEKERS ZIJN OKAY

 1. haal “ok” weg en plaats een “g” šŸ˜‰

  nee maar zonder grap, dit is absoluut verschrikkelijk.

  1. Nee ay weg en g ervoor

  2. Hier had horen te staan “Echte vluchtelingen zijn welkom” want 80 % van de asielzoekers zijn geen vluchteling maar gelukszoekers. En echte vluchtelingen gaan weer terug naar hun eigen land als het daar weer veilig is.

 2. EĆ©n woord: verschrikkelijk!

  1. Op zouten met dat gespuis ,maar ja links he

 3. Niet normaal dit..

  1. Er is zelfs een lichtbak gebruikt om het maar goed door de strot te duwen bij de nog in ontwikkeling zijnde jongeren…. gewoon belachelijk

   1. Dit is niets geen bijzonders. Linkse indoctrinatie was al in de zeventiger jaren “normaal” in Nederland. De Berlijnse muur werd heilig verklaard en die idioot van een Freek de Jonge mocht ageren tegen het rechtse schrikbewind in ArgentiniĆ«. Op zich prima, maar toe de olympische spelen twee jaar later in Moskou werden gehouden, hoorde je die halve zool niet.
    Als je op school er voor uitkomt dat je rechtse gedachten hebt, moet je sterk in je schoenen staan, want je wordt onmiddellijk uitgemaakt voor racist.
    Pas trouwens ook op voor de pers. Voorop De Volkskrant (Azijnbode) en de NRC. Links is heilig!!!

 4. Diegene die dit Ć¼berhaupt maakt wordt helemaal beĆÆnvloed door de linkse politiek of kan zelf niet nadenken en is extreem manipuleerbaar. Ongelooflijk. Dit gaat tegen de realiteit in. Dit zijn mensen die Nederland ten onder willen zien gaan! #stoplinkseindoctrinatie

  1. Ik zou graag willen of dit bord nogsteeds aanwezig is op die school… is er iemand die mij daar meer informatie over kan geven? Want we vinden het allemaal absurd, maar zolang er niks aan gedaan wordt blijven we steeds tegen dezelfde problemen aanlopen.

 5. Als ik zoiets zie wil ik gewoon mee een stift NIET ervoor zetten. Puur als tegenactie

 6. Hoezo is dit nu indoctrinatie? Het is gewoon een bord? Misschien een uitwerking van een schoolopdracht en dan komt het van leerlingen zelf? Er staat verder niets bij, geen uitleg.
  Op de achtergrond echter, zie je wat ballen op de grond, belichting zoals dat herkenbaar is bij galeries. Waarschijnlijk is dit gewoon gemaakt door leerlingen, trek ik maar even de conclusie.
  In dat geval is dat een vrijheid van expressie. Dat het in jullie rechtse ogen ontaard is, omdat de boodschap erop niet strookt met jullie hoog intellectuele denkbeelden, heel jammer, maar we leven nog in een normaal Nederland. Nog wel.

  Als het niet is gemaakt door leerlingen, maar daar gewoon als bord staat, dan is er ook nog steeds vrijheid van expressie. Aan jullie rechtsrakkers om er dan een beeld uit Thoraks of Brekers collectie tegenover te zetten. Kennen jullie vast niet, ga maar even googlen, vind je vast mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.