Geplaatst op 8 Reacties

Carolus Borromeus College

Iemand op zoek naar een folder over de Europese Unie? Het Carolus Borromeus College heeft er in ieder geval genoeg voor haar leerlingen!

8 gedachten over “Carolus Borromeus College

 1. Dit is toch geen indoctrinatie. Dit zijn gewoon brochures voor mensen die toevallig wat meer willen weten over de Europese Unie. De leerlingen worden volgens mij niet gedwongen om het te lezen, dus dan is het nog geen indoctrinatie.

  1. Als er een boekje zou liggen die beschrijft hoe andere soorten samenwerkingen tussen EU landen kan plaatsvinden, was ik het compleet met je eens geweest. Maar op deze manier worden die kinderen alleen gewezen op de goede kanten van de EU terwijl er ook aardig wat mis aan is.

   1. Ik irriteer me sowieso al helemaal kapot aan jullie mensen, maar dit is echt het toppunt. De school biedt heel veel informatie over de EU hier, met boekjes die beschrijven wat je rechten in de EU zijn en hoe de EU functioneert. Jullie klagen over eenzijdige info, maar als er heel veel info ligt is dat ook een probleem. Tering.

  2. Als er een boekje zou liggen die beschrijft hoe andere soorten samenwerkingen tussen EU landen kan plaatsvinden, was ik het compleet met je eens geweest. Maar op deze manier worden die kinderen alleen gewezen op de goede kanten van de EU terwijl er ook aardig wat mis aan is.

 2. Ik zie alleen maar infobrochures hoe de EU werkt en te werk gaat.

 3. Dit is wel degelijk indoctrinatie… een paar folders nog daar aan toe… maar dan zouden er ook folders moeten liggen die een ander licht schijnen op de EU maar die is opzettelijk weggelaten.

  1. Nee, want er liggen ook geen pro-eu boekjes bij. Jullie willen toch neutrale scholen? Hier pleit je praktisch voor rechtse scholen. Hypocriet.

 4. Heel prachtig dit. Nou is dit niet echt een goed voorbeeld moet ik eerlijk zijn van wat er op deze school gebeurt. Ik ga al 4 1/2 jaar naar deze school en er zijn ergere dingen. Onze punten worden verlaagd als we onze politieke opinie in de klas vertellen. De docenten worden o.a. ook woendend als ze je tegen hun politieke mening in hoort spreken. Er staan ook hier en daar lgbt vlaggen en er worden vaak filmpjes van de nos getoond hoe goed klaver enzo zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.