Geplaatst op 3 Reacties

Tweepartijenstelsel

Op het Maaswaal College in Wijchen zijn er morgen scholierenverkiezingen, maar blijkbaar kan er alleen op GroenLinks en op de SP gestemd worden. Deze posters hangen in de aula, voor de rest hangen er nergens posters in de school.

3 gedachten over “Tweepartijenstelsel

 1. Verkiezingen a la Noord-Korea XD

  1. Kom met een zinnig antwoord…. Noord Korea is een eenpartijstelsel en hier staan er twee.
   Als Minerviaanse Uil straks in het torentje zit, mag je ook op een partij stemmen en op Mats Nelisse van de Verklikkersraad.

 2. Zit op deze school en deze foto is buiten context.

  Dit zijn namelijk ‘studiehokjes’ waar je in kan studeren voor een les of tentamen. Er staan er denk ik meer dan 50 door de hele school. De meesten van deze studiehokjes hebben één of meer verkiezingsposters hangen van zo ongeveer elke partij die je maar kan bedenken.

  De maker van deze foto heeft een hokje gevonden waarin enkel 2 linkse partijen staan om zo het beeld te creëren dat deze school links is. Er zijn 49 andere hokjes met andere politieke posters, waaronder PVV & FvD.. RECHTSE INDOCTRINATIE!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.