Geplaatst op 10 Reacties

Welkom in de DDR

Welkom in dit communistische klasje op het Wolfert Tweetalig, Rotterdam.

10 gedachten over “Welkom in de DDR

 1. Je zou ze eigenlijk even naar polen of Ukraine moeten sturen en vragen om daar communisme goed te praten.

 2. Als de lessen over het communie gaan is het een goede aanvulling, de leerlingen krijgen op die manier een beter beeld. Mits er dan ook kapitalistische dingen te zien zijn in de andere helft van het lokaal, maar dat kon ik uit de foto niet opmaken.

 3. Snap alleen de regenboogvlag er bij niet echt. In de landen die het communisme aanhangen, is geen plek voor homofilie.

 4. Waarschijnlijk ging de les over (ex-)communistische landen. Daar zal zeker ook het dictatoriale aspect ter sprake zijn gekomen. Dus dit heeft helemaal niets met indoctrinatie te maken. Wees zorgvuldiger met het plaatsen van zomaar een foto. Het zegt namelijk helemaal niets.

  1. Waarschijnlijk ging de les over (ex-)communistische landen. Daar zal zeker ook het dictatoriale aspect ter sprake zijn gekomen. Dus dit heeft helemaal niets met indoctrinatie te maken. Wees zorgvuldiger met het plaatsen van zomaar een foto. Het zegt namelijk helemaal niets.
   Ik zie trouwens helemaal geen vlag van de DDR. Ik zie een USSR-vlag, CCCP-trui en een vlag met Che Guevara. Verder zie ik een vlag van Atatürk, vlag van de VS en een regenboogvlag. Wat hebben die met jouw onderwerp te maken?

  2. Nee, dit is economie lokaal.

  3. Dit is economie lokaal.

 5. OMG dit was mijn school. Ik wist het!!! Ik was niet gek!!! Zo logisch van die klasgenootjes die pro socialisten anti kapitalisten zijn geworden nu… Kwartje valt even hier…

 6. In de dictatoriale landen die je verafschuwt – en terecht – hoef je niet te proberen als leraar kritiek te hebben op de leider of de partij. Datzelfde probeert Baudet hier te bereiken. Zeg je iets verkeerds over hem, dan pakken we je aan! Je snapt toch zo dat Baudet hier de dictatoriale aanpak kiest.
  En dan nog, hoe blijkt er indoctrinatie uit die foto’s? Heb je gevraagd naar het hoe en wat in die klas, of heb je gewoon de plaatjes uit de context genomen en op je site gezet? Ik denk het laatste.

 7. Uit verband getrokken. Mats we gaan je bashen, ultra!Je medeleerlingen inzetten als spionnen voor je forum van autocratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.