Geplaatst op 58 Reacties

Baudet bashen in de les

Hier een filmpje van twee dappere en mondige dames die het niet langer pikken hoe een docent de waarheid staat te verdraaien in de les.

58 gedachten over “Baudet bashen in de les

 1. Wat een helden, ik doe het ze niet na

 2. Weet uit ervaring hoe lastig het is om (in de klas) tegen een docent in te gaan die dit soort dingen staat te verkondigen… trek dan maar eens je mond open als ‘ie alles uit z’n context haalt en z’n eigen mening er zo erg in verwerkt… Erg netjes gedaan!

  1. Komt me bekend voor, heb zelf 38 jaar in het onderwijs gewerkt en kwam er openlijk voor uit PVV te stemmen. Je had de gezichten moeten zien, werd nog net niet verketterd. Ik werd eigenlijk steeds trotser! Het hele onderwijs moet op de schop. Veel bestuursleden bestaan uit oud PVDA-mensen.

 3. Wat een helden ik zit zelf op een ROC in Amsterdam, als enigste blanke durf ik niet eens toegegeven dat ik baudet stem!

  Soms gaat er zelfs een telefoon af met daaruit het gezang van een moskee dit is het teken dat ze moeten bidden. Wat is dit Nederland?? Is dit mijn land?

  1. Hoi Lars – Naamgenoot!

   We zijn met z’n allen volledig doorgeslagen. Er zit tussen ons ongeveer 30 jaar – ik ben dus (gelukkig?) 30 jaar jaar eerder geboren dan jij. Dat is echt het enige verschil. (Ik ken geen rangen/standen – ik ben niet “meer waard” dan jij.)

   Wat “rechts-denken” volgens mij betekent, is dat “wij” nadenken. We kunnen dus van mening verschillen. En “wij” kunnen ook luisteren naar “de andere” en vervolgens (na erover te hebben nagedacht) “onze” mening bijstellen. Leren. Dat is “rechts-denken”.

   En omdat “wij” onze eigen mening vormen, zijn “wij” niet makkelijk in een kudde te verenigen. “Wij” zijn geen kuddedieren. Terwijl de links-denkenden tot bijna religieuze hoogten elkaar napraten. Daarom heette dat (aiii – vroeger) ook De Linkse Kerk. Ooit van De Rechtse Kerk gehoord? Precies. Nee.

   Het doemdenken komt uit de linkse hoek. “Wij” zijn zelfs heus ook een paar dagen per jaar somber, maar dan lachen “we” om onszelf. Er is ergens een mooi plaatje met allerlei krantenknipsels – het eerste artikel uit iets van 1931. Elk stukje beweert dat de wereld over 10 jaar vergaat. En natuurlijk allemaal door De Mens.

   Ja, en ook “wij” zijn het erover eens dat de 7 miljard die er nu rondlopen een beetje veel zijn, vooral vergeleken met de 1 miljard in 1900 (of 1850 lekker belangrijk) – maar om nu -daardoor- ineens geen vlees meer te eten (omnivoor!) of geen kinderen meer te (mogen?!) krijgen?

   Ja, en “wij” kunnen ons driftig maken als er weer een multinational is die z’n rommel niet opruimt (Shell bijvoorbeeld, Noordzee Boorplatforms – of Heineken, bierfabriek in India, waardoor heel Calcutta met vies water zit – dat soort misstanden) – maar dan zijn “wij” (nadenkenden) het erover eens dat dat Het Milieu betreft en niet Het Klimaat. En dat we die multinationals moet aanpakken, inclusief gevangenisstraffen desnoods.

   Het Linkse denken… Ik woon zelf al 25 jaar buiten Nederland. Ook veel jaren in de VS. Meer en meer beschouw ik Europa als een socialistisch bolwerk.

   Trump-bashen, terwijl je nergens leest wat die kerel goed doet. Laagste werkloosheid hier, herbouw infrastructuur daar, ISIS opgelost, Little Rocket Man en niet te vergeten China invoerrechten bijna aangepakt. En ggggelukkig Parijs Akkoord doorgescheurd. En alle leden van het NAVO bondgenootschap gesommeerd hun (in de jaren 1950!) afgesproken jaarlijkse contributie voortaan netjes te betalen. (Die 2% van ieders BNP – NL doet maar 1.3%)

   Wat je wel leest is pure indoctrinatie, pure brainwash.

   1. Zoveel gezond verstand. Dank u

   2. Mooi gezegd, ik ben het er mee eens. Ik ben vroeger links geweest maar liet me niet vertellen wat ik moest denken, ik denk liever zelf. Ben lid geworden van FvD omdat het mij anspreekt over de immigratie en klimaat, energietransitie enz.

  2. Enige. Je moet dus nog wel even je eigen taal leren.

  3. Wanneer je op een ROC zit verwact ik wel dat je het Nederlands goed spelt….
   Het woord enigste……. het is enige! ! ! !

   veel gemaakte fout in Nederland

   ENIGISTE —-> ENIGE ! ! ! ! !

   1. VERWACT lol (:
    VERWACHT

 4. Supergoed meiden. Behalve dat WTF had dan weer niet gehoeven ?

 5. Goed bezig meiden! Jammer genoeg is een deel van klas al gehersenspoeld, hopelijk komt dat nog goed en ontwikkelen zij een eigen mening.

  1. Gehersenspoeld ben jij, degeneratief stuk mens.

 6. Mijn advies aan leerlingen die dit meemaken, gewoon opstaan en weglopen, lekker in de aula gaan zitten. Beetje schoolbestuurder gaat dan wel achter zijn oren krabben. Zoniet ouders klacht laten indienen over onfatsoenlijk onderwijs bij inspectie. Nu zullen ze het waarschijnlijk nog negeren, maar hoelang zal ze dat nog lukken.

 7. Ik heb 43 jaar lesgegeven. Basisschool, praktijkonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, inburgering en vmbo. Ik ben liberaal in hart en nieren maar al heel lang geen VVD stemmer meer. Helaas moet ik het met je eens zijn Mats: het onderwijs is voornamelijk links en draagt dat ook volop uit. Vroeger was het met posters, in woord en geschrift tegen kruisraketten en kernenergie, tamelijk onschuldig maar ook al heel ergerlijk. Inmiddels lijkt het hek van de dam. Ik ben lidnummer 3xxx van FvD, dat is een partij die ik van harte steun, daarvoor vaak PVV gestemd. Geen van mijn lieve leerlingen heeft het ooit geweten, als je lesgeeft moet je neutraal zijn en de opvattingen van alle partijen met evenveel enthousiasme brengen of je mond erover houden. Maar tegenwoordig………. zelfs de leerboekjes. BAH, driewerf BAH, in wat voor afglijdend bananenland leef ik toch?

 8. Meer dan 10 jaar geleden ook mee gemaakt. De maatschappij docent dacht even de Pvv als extreem rechts te bestempelen. Deze man was een old school socialist waarschijnlijk uit de kraker scene en liep altijd met een sp speldje rond.

  “Maar meneer x. De partij programma’s van de Pvv en de Sp zijn vrijwel identiek. Zou de Pvv dan niet extreem links moeten zijn naast de maoisten en pol pot verheerlijken van de sp?”

  Het kwam nooit meer goed. Raar dat mijn hoge cijfers opeens punten omlaag gingen…. Mijn toffe aardrijkskunde docent en mentor heeft toen naar schijnt slaande ruzie met hem gehad. Het probleem werd snel opgelost maar ik kan mij die smerig kop van dat misbaksel nog voor de geest halen.

  Overgins was het ironisch dat mijn aardrijkskunde docent juist wel gewogen en neutraal was. De mensheid heeft inderdaad een groot effect op onze aarde…. Op het milieu en de omgeving! Goede lessen gehad over het verdrogen van gebieden door ontbossing, erosie en de schade aan het ecosysteem door monocultuur.

 9. Zelf op mijn oude middelbare school niet zo extreem meegemaakt gelukkig.
  De boeken daarentegen waren vaak wel zo dat het overkwam alsof links goed was en rechts slecht.

 10. Iemand die Aleksandr Doegin, Oswald Spengler, Abendlandgedachten aanhangt, iemand die zich inlaat met Jared Taylor of met Jean Marie Le Pen – dan is deze persoon toch ultra rechts gekleurd. Deze leraar benoemt precies wat er aan de hand is.
  Deze meisjes die blijkbaar heel makkelijk met Geen Stijl/Fvd/’rechts basht links’ indoctrinatie meelopen, net zoals de oprichter van deze website (Mats Nelisse, naam staat genoteerd in ons bestand), zijn die juist niet gebrainwashed in het pogromprogram van FvD?
  Waar is jullie geschiedenisachtergrond gebleven? En je eigenwaarde om je in te laten voor ‘rechtse indoctrinatie’ om jezelf als een boodschapper voor je grote ‘boreale’ gedachtegoed in te zetten.
  Deze leraar legt het sullig uit, maar hij overtreedt geen enkele regel. Hij geeft zijn opinie en doet dat met recht.
  We heffen de knuppels op, maak je klaar voor een 2e opstand der spartacisten!!

  1. Helemaal mee eens. Die meisjes (en rechts-stemmers in het algemeen) papegaaien hun Grote Leiders wel erg luidruchtig. Je zult ze niet kunnen betrappen op een originele gedachte. De Rechtse Kerk heeft nooit zonder leiders gekund. Allemaal gehersenspoeld en aangezet tot groupthink.

 11. Och lieve jeugd. Ik ben jullie zo dankbaar. Zoals ik destijds al aangaf: “…Hun blik moet weer even scherp worden als die van een vrij en herrisch roofdier….” En jullie doen dit gewoon, niet voor geld, niet voor ambitie, nee voor jullie partij, voor jullie ideologie. Voor jullie Baudet. Lap alle leraren en linksmenschen erbij, open de poorten en zet ze aan karwei. Met de schop in de hand, voel je de home intellectualis aan de tand. Hou je ogen en oren scherp, voor de onderkruipsels hun gesnerp.

  Ik ben trots op jullie,

  Jullie inspirator!

  # rechtse razzia # sarcasme

 12. Ja, jouw land dat jij naar de knoppen helpt.. Boeiend.
  Sneue gast. Liever een telefoon waar moskeegezang uitkomt dan een onderbuik waar alleen maar angst en haat uit komt.
  En ga nu maar weer je bruine hemden strijken.

 13. Wow. Wat een heerlijke zure reacties weer. Kon je niet gek genoeg zijn op joop. Nl?
  Deze man verteld het helemaal niet gewogen. Het is een duidelijke goed of kwaad oordeel van deze man. Ik zie hem niet groen links bestempelen als de koop niet bij joden partij.
  Erbij lappen? Er is toch geen linkse indoctrinatie in het onderwijs? Dit is toch een illusie van bruin rechts? Met geweldige overtuigende woorden zullen de ‘fair and balanced’ docenten deze simpele zielen wel overtuigen… Oh wacht..

  1. Zuur? Zuur? zuur over rechts gedachtegoed, dan zijn we daarvan af.
   Hou een degelijke retoriek, beste Alexander, in plaats van je pot pourri van gepapegaai en rechtspraat.
   Is een leraar ‘fair and balanced’ als hij uit de neoconservatieve hoek citeert?
   Ik dacht dat vrijheid van meningsuiting zo’n hoog goed was? Ook voor leraren.
   Zuur….zo’n connotatie gebruikt door van die reaguurders om mensen monddood te maken.
   Ht wordt tijd dat we dat zuur over jullie beweging uitgooien. Is het gelijk verdelgd.

   1. Ik zie dat ik een gevoelige snaar heb geraakt. Dat is goed. U heeft duidelijk iets tegen rechts gedachtegoed. Dat is uw goed recht. Vrijheid van meningsuiting is absoluut. Ook voor docenten. Dat betekend alleen niet dat een probleem niet benoemd mag worden. Een multiculturele samenleving is er ook een van meerdere ideeën niet alleen linkse.

    Oeh verdelgen! Kijk nou zijn we aanbeland bij waar het om gaat. Ik ben het niet met u eens en dus moet ik zuur over mij heen krijgen. Als je immers geen goede argumenten terug heeft dan dreig je met geweld. Screenshot voor het archief.

    Ik hoop persoonlijk dat u een slechte dag had en dit niet meende. Geweld is verwerpelijk. Als u gelijk heeft komt u met argumenten en niet hiermee.

    1. Je moet eerst even goed Nederlands leren schrijven als je zo “Nederlanders eerst!” bent. En Prof S.J.K. Kahn bedreigt jou helemaal niet. Hij heeft het over zuur over de rechtse beweging uitgieten, niet over jou heen. Er is dus helemaal geen sprake van dreigen met geweld. Zinloze screenshot.
     Naast Nederlands leren schrijven, moet je dus ook nog even Nederlands leren lezen. Blijkbaar valt dat niet mee voor jou.

 14. Wat mij altijd een nare nasmaak geeft is dat we heel hard roepen dat we democratisch zijn terwijl je op school blijkbaar niet voor je eigen mening op mag komen en helemaal ondemocratisch dat de stem van t volk zegt FDP en dat de verliezende partijen op voorhand zeggen “daar gaan we niet mee samenwerken”

 15. Ik herken dit!!!!!
  Mijn mentor: ‘Dat je op GroenLinks stemt, prima, maar FvD? Dat is de ondergang van Nederland.’

  1. Geeft iemand daar commentaar op. ERUIT!

 16. Is er ergens vastgelegd waar en wanneer precies deze video is opgenomen? Zo niet, dan slaat het nergens op om dit zo op de website te zetten, want dan kan het ook fake zijn.

 17. Uztdbu ecidar canadian pharmacy canadian online pharmacy

 18. Wmyuwc vkczpo generic viagra online Discount viagra without prescription

 19. Grdbsi jykxqd viagra online Discount viagra without prescription

 20. Ximelj ixzwew Get viagra canada pharmacy

 21. Dtzckf dhsobg Cialis now pharmacy online

 22. Tqfrpj bfzzgi vardenafil usa cheapest ed pills online

 23. Ajtqxa ojispq vardenafil generic canadian online pharmacy

 24. Utqdxr hjhrtq casino online slots casino moons online casino

 25. Zktgrm mwtdfu generic propecia erectile dysfunction pills

 26. Jcknie zqxpwy cheap tadalafil online canadian pharmacy

 27. Xjpinm hukscl cheapest viagra over the counter erectile dysfunction pills

 28. Kekgdi nyketh real money casino best real casino online

 29. Uuzqcl ntvapd ocean casino online nj sugarhouse casino online nj

 30. Mtbnah rpwtpk loan for bad credit bad credit personal loans

 31. Jaynkg jyxqcu amoxicillin pneumonia buy amoxicilin 500 mg online

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.