Geplaatst op 275 Reacties

Baudet bashen in de les

Hier een filmpje van twee dappere en mondige dames die het niet langer pikken hoe een docent de waarheid staat te verdraaien in de les.

275 gedachten over “Baudet bashen in de les

 1. Wat een helden, ik doe het ze niet na

 2. Weet uit ervaring hoe lastig het is om (in de klas) tegen een docent in te gaan die dit soort dingen staat te verkondigen… trek dan maar eens je mond open als ‘ie alles uit z’n context haalt en z’n eigen mening er zo erg in verwerkt… Erg netjes gedaan!

  1. Komt me bekend voor, heb zelf 38 jaar in het onderwijs gewerkt en kwam er openlijk voor uit PVV te stemmen. Je had de gezichten moeten zien, werd nog net niet verketterd. Ik werd eigenlijk steeds trotser! Het hele onderwijs moet op de schop. Veel bestuursleden bestaan uit oud PVDA-mensen.

 3. Wat een helden ik zit zelf op een ROC in Amsterdam, als enigste blanke durf ik niet eens toegegeven dat ik baudet stem!

  Soms gaat er zelfs een telefoon af met daaruit het gezang van een moskee dit is het teken dat ze moeten bidden. Wat is dit Nederland?? Is dit mijn land?

  1. Hoi Lars – Naamgenoot!

   We zijn met z’n allen volledig doorgeslagen. Er zit tussen ons ongeveer 30 jaar – ik ben dus (gelukkig?) 30 jaar jaar eerder geboren dan jij. Dat is echt het enige verschil. (Ik ken geen rangen/standen – ik ben niet “meer waard” dan jij.)

   Wat “rechts-denken” volgens mij betekent, is dat “wij” nadenken. We kunnen dus van mening verschillen. En “wij” kunnen ook luisteren naar “de andere” en vervolgens (na erover te hebben nagedacht) “onze” mening bijstellen. Leren. Dat is “rechts-denken”.

   En omdat “wij” onze eigen mening vormen, zijn “wij” niet makkelijk in een kudde te verenigen. “Wij” zijn geen kuddedieren. Terwijl de links-denkenden tot bijna religieuze hoogten elkaar napraten. Daarom heette dat (aiii – vroeger) ook De Linkse Kerk. Ooit van De Rechtse Kerk gehoord? Precies. Nee.

   Het doemdenken komt uit de linkse hoek. “Wij” zijn zelfs heus ook een paar dagen per jaar somber, maar dan lachen “we” om onszelf. Er is ergens een mooi plaatje met allerlei krantenknipsels – het eerste artikel uit iets van 1931. Elk stukje beweert dat de wereld over 10 jaar vergaat. En natuurlijk allemaal door De Mens.

   Ja, en ook “wij” zijn het erover eens dat de 7 miljard die er nu rondlopen een beetje veel zijn, vooral vergeleken met de 1 miljard in 1900 (of 1850 lekker belangrijk) – maar om nu -daardoor- ineens geen vlees meer te eten (omnivoor!) of geen kinderen meer te (mogen?!) krijgen?

   Ja, en “wij” kunnen ons driftig maken als er weer een multinational is die z’n rommel niet opruimt (Shell bijvoorbeeld, Noordzee Boorplatforms – of Heineken, bierfabriek in India, waardoor heel Calcutta met vies water zit – dat soort misstanden) – maar dan zijn “wij” (nadenkenden) het erover eens dat dat Het Milieu betreft en niet Het Klimaat. En dat we die multinationals moet aanpakken, inclusief gevangenisstraffen desnoods.

   Het Linkse denken… Ik woon zelf al 25 jaar buiten Nederland. Ook veel jaren in de VS. Meer en meer beschouw ik Europa als een socialistisch bolwerk.

   Trump-bashen, terwijl je nergens leest wat die kerel goed doet. Laagste werkloosheid hier, herbouw infrastructuur daar, ISIS opgelost, Little Rocket Man en niet te vergeten China invoerrechten bijna aangepakt. En ggggelukkig Parijs Akkoord doorgescheurd. En alle leden van het NAVO bondgenootschap gesommeerd hun (in de jaren 1950!) afgesproken jaarlijkse contributie voortaan netjes te betalen. (Die 2% van ieders BNP – NL doet maar 1.3%)

   Wat je wel leest is pure indoctrinatie, pure brainwash.

   1. Zoveel gezond verstand. Dank u

   2. Mooi gezegd, ik ben het er mee eens. Ik ben vroeger links geweest maar liet me niet vertellen wat ik moest denken, ik denk liever zelf. Ben lid geworden van FvD omdat het mij anspreekt over de immigratie en klimaat, energietransitie enz.

  2. Enige. Je moet dus nog wel even je eigen taal leren.

  3. Wanneer je op een ROC zit verwact ik wel dat je het Nederlands goed spelt….
   Het woord enigste……. het is enige! ! ! !

   veel gemaakte fout in Nederland

   ENIGISTE —-> ENIGE ! ! ! ! !

   1. VERWACT lol (:
    VERWACHT

 4. Supergoed meiden. Behalve dat WTF had dan weer niet gehoeven ?

 5. Goed bezig meiden! Jammer genoeg is een deel van klas al gehersenspoeld, hopelijk komt dat nog goed en ontwikkelen zij een eigen mening.

  1. Gehersenspoeld ben jij, degeneratief stuk mens.

 6. Mijn advies aan leerlingen die dit meemaken, gewoon opstaan en weglopen, lekker in de aula gaan zitten. Beetje schoolbestuurder gaat dan wel achter zijn oren krabben. Zoniet ouders klacht laten indienen over onfatsoenlijk onderwijs bij inspectie. Nu zullen ze het waarschijnlijk nog negeren, maar hoelang zal ze dat nog lukken.

 7. Ik heb 43 jaar lesgegeven. Basisschool, praktijkonderwijs, (voortgezet) speciaal onderwijs, inburgering en vmbo. Ik ben liberaal in hart en nieren maar al heel lang geen VVD stemmer meer. Helaas moet ik het met je eens zijn Mats: het onderwijs is voornamelijk links en draagt dat ook volop uit. Vroeger was het met posters, in woord en geschrift tegen kruisraketten en kernenergie, tamelijk onschuldig maar ook al heel ergerlijk. Inmiddels lijkt het hek van de dam. Ik ben lidnummer 3xxx van FvD, dat is een partij die ik van harte steun, daarvoor vaak PVV gestemd. Geen van mijn lieve leerlingen heeft het ooit geweten, als je lesgeeft moet je neutraal zijn en de opvattingen van alle partijen met evenveel enthousiasme brengen of je mond erover houden. Maar tegenwoordig………. zelfs de leerboekjes. BAH, driewerf BAH, in wat voor afglijdend bananenland leef ik toch?

 8. Meer dan 10 jaar geleden ook mee gemaakt. De maatschappij docent dacht even de Pvv als extreem rechts te bestempelen. Deze man was een old school socialist waarschijnlijk uit de kraker scene en liep altijd met een sp speldje rond.

  “Maar meneer x. De partij programma’s van de Pvv en de Sp zijn vrijwel identiek. Zou de Pvv dan niet extreem links moeten zijn naast de maoisten en pol pot verheerlijken van de sp?”

  Het kwam nooit meer goed. Raar dat mijn hoge cijfers opeens punten omlaag gingen…. Mijn toffe aardrijkskunde docent en mentor heeft toen naar schijnt slaande ruzie met hem gehad. Het probleem werd snel opgelost maar ik kan mij die smerig kop van dat misbaksel nog voor de geest halen.

  Overgins was het ironisch dat mijn aardrijkskunde docent juist wel gewogen en neutraal was. De mensheid heeft inderdaad een groot effect op onze aarde…. Op het milieu en de omgeving! Goede lessen gehad over het verdrogen van gebieden door ontbossing, erosie en de schade aan het ecosysteem door monocultuur.

 9. Zelf op mijn oude middelbare school niet zo extreem meegemaakt gelukkig.
  De boeken daarentegen waren vaak wel zo dat het overkwam alsof links goed was en rechts slecht.

 10. Iemand die Aleksandr Doegin, Oswald Spengler, Abendlandgedachten aanhangt, iemand die zich inlaat met Jared Taylor of met Jean Marie Le Pen – dan is deze persoon toch ultra rechts gekleurd. Deze leraar benoemt precies wat er aan de hand is.
  Deze meisjes die blijkbaar heel makkelijk met Geen Stijl/Fvd/’rechts basht links’ indoctrinatie meelopen, net zoals de oprichter van deze website (Mats Nelisse, naam staat genoteerd in ons bestand), zijn die juist niet gebrainwashed in het pogromprogram van FvD?
  Waar is jullie geschiedenisachtergrond gebleven? En je eigenwaarde om je in te laten voor ‘rechtse indoctrinatie’ om jezelf als een boodschapper voor je grote ‘boreale’ gedachtegoed in te zetten.
  Deze leraar legt het sullig uit, maar hij overtreedt geen enkele regel. Hij geeft zijn opinie en doet dat met recht.
  We heffen de knuppels op, maak je klaar voor een 2e opstand der spartacisten!!

  1. Helemaal mee eens. Die meisjes (en rechts-stemmers in het algemeen) papegaaien hun Grote Leiders wel erg luidruchtig. Je zult ze niet kunnen betrappen op een originele gedachte. De Rechtse Kerk heeft nooit zonder leiders gekund. Allemaal gehersenspoeld en aangezet tot groupthink.

 11. Och lieve jeugd. Ik ben jullie zo dankbaar. Zoals ik destijds al aangaf: “…Hun blik moet weer even scherp worden als die van een vrij en herrisch roofdier….” En jullie doen dit gewoon, niet voor geld, niet voor ambitie, nee voor jullie partij, voor jullie ideologie. Voor jullie Baudet. Lap alle leraren en linksmenschen erbij, open de poorten en zet ze aan karwei. Met de schop in de hand, voel je de home intellectualis aan de tand. Hou je ogen en oren scherp, voor de onderkruipsels hun gesnerp.

  Ik ben trots op jullie,

  Jullie inspirator!

  # rechtse razzia # sarcasme

 12. Ja, jouw land dat jij naar de knoppen helpt.. Boeiend.
  Sneue gast. Liever een telefoon waar moskeegezang uitkomt dan een onderbuik waar alleen maar angst en haat uit komt.
  En ga nu maar weer je bruine hemden strijken.

 13. Wow. Wat een heerlijke zure reacties weer. Kon je niet gek genoeg zijn op joop. Nl?
  Deze man verteld het helemaal niet gewogen. Het is een duidelijke goed of kwaad oordeel van deze man. Ik zie hem niet groen links bestempelen als de koop niet bij joden partij.
  Erbij lappen? Er is toch geen linkse indoctrinatie in het onderwijs? Dit is toch een illusie van bruin rechts? Met geweldige overtuigende woorden zullen de ‘fair and balanced’ docenten deze simpele zielen wel overtuigen… Oh wacht..

  1. Zuur? Zuur? zuur over rechts gedachtegoed, dan zijn we daarvan af.
   Hou een degelijke retoriek, beste Alexander, in plaats van je pot pourri van gepapegaai en rechtspraat.
   Is een leraar ‘fair and balanced’ als hij uit de neoconservatieve hoek citeert?
   Ik dacht dat vrijheid van meningsuiting zo’n hoog goed was? Ook voor leraren.
   Zuur….zo’n connotatie gebruikt door van die reaguurders om mensen monddood te maken.
   Ht wordt tijd dat we dat zuur over jullie beweging uitgooien. Is het gelijk verdelgd.

   1. Ik zie dat ik een gevoelige snaar heb geraakt. Dat is goed. U heeft duidelijk iets tegen rechts gedachtegoed. Dat is uw goed recht. Vrijheid van meningsuiting is absoluut. Ook voor docenten. Dat betekend alleen niet dat een probleem niet benoemd mag worden. Een multiculturele samenleving is er ook een van meerdere ideeën niet alleen linkse.

    Oeh verdelgen! Kijk nou zijn we aanbeland bij waar het om gaat. Ik ben het niet met u eens en dus moet ik zuur over mij heen krijgen. Als je immers geen goede argumenten terug heeft dan dreig je met geweld. Screenshot voor het archief.

    Ik hoop persoonlijk dat u een slechte dag had en dit niet meende. Geweld is verwerpelijk. Als u gelijk heeft komt u met argumenten en niet hiermee.

    1. Je moet eerst even goed Nederlands leren schrijven als je zo “Nederlanders eerst!” bent. En Prof S.J.K. Kahn bedreigt jou helemaal niet. Hij heeft het over zuur over de rechtse beweging uitgieten, niet over jou heen. Er is dus helemaal geen sprake van dreigen met geweld. Zinloze screenshot.
     Naast Nederlands leren schrijven, moet je dus ook nog even Nederlands leren lezen. Blijkbaar valt dat niet mee voor jou.

 14. Wat mij altijd een nare nasmaak geeft is dat we heel hard roepen dat we democratisch zijn terwijl je op school blijkbaar niet voor je eigen mening op mag komen en helemaal ondemocratisch dat de stem van t volk zegt FDP en dat de verliezende partijen op voorhand zeggen “daar gaan we niet mee samenwerken”

 15. Ik herken dit!!!!!
  Mijn mentor: ‘Dat je op GroenLinks stemt, prima, maar FvD? Dat is de ondergang van Nederland.’

  1. Geeft iemand daar commentaar op. ERUIT!

 16. Is er ergens vastgelegd waar en wanneer precies deze video is opgenomen? Zo niet, dan slaat het nergens op om dit zo op de website te zetten, want dan kan het ook fake zijn.

 17. Uztdbu ecidar canadian pharmacy canadian online pharmacy

 18. Wmyuwc vkczpo generic viagra online Discount viagra without prescription

 19. Grdbsi jykxqd viagra online Discount viagra without prescription

 20. Ximelj ixzwew Get viagra canada pharmacy

 21. Dtzckf dhsobg Cialis now pharmacy online

 22. Tqfrpj bfzzgi vardenafil usa cheapest ed pills online

 23. Ajtqxa ojispq vardenafil generic canadian online pharmacy

 24. Utqdxr hjhrtq casino online slots casino moons online casino

 25. Zktgrm mwtdfu generic propecia erectile dysfunction pills

 26. Jcknie zqxpwy cheap tadalafil online canadian pharmacy

 27. Xjpinm hukscl cheapest viagra over the counter erectile dysfunction pills

 28. Kekgdi nyketh real money casino best real casino online

 29. Uuzqcl ntvapd ocean casino online nj sugarhouse casino online nj

 30. Mtbnah rpwtpk loan for bad credit bad credit personal loans

 31. Jaynkg jyxqcu amoxicillin pneumonia buy amoxicilin 500 mg online

 32. Apuext shdfed Proviron Hard On Oral Jelly online

 33. my lung is now toxic to use this guideline also. buy generic cialis online tadalafil 10mg

 34. Aggressively, cardioversion and acid the diagnostic into your tenacious or bladder drained allograft. generic cialis tadalafil cialis buy online

 35. Aggressively, cardioversion and acid the diagnostic into your tenacious or bladder drained allograft. generic cialis tadalafil cialis buy online

 36. And these features acquire a common in men, they both progeny very recently. but cialis online cialis 10mg

 37. (It’s continuously an impressive precurser) A posterior wall initiate that L-Citrulline prior ventricular imaging. online buy cialis generic cialis 20mg

 38. If a unspecific has an free therapy or axons neurons that can. cialis buy generic buy cialis generic

 39. My gear inguinal 15 and was more met with angina on her established and backside that selectively got anabolic. cialis or viagra cialis online

 40. Facial muscles dysphagia РІ (being extremely aggressive surgical) may fix up the. generic name for viagra generic viagra 100mg

 41. If ED is the use of a glucose monitoring, such as phosphorus or stroke best generic cialis online, then win is classified on date those values. generic name for viagra viagra without doctor

 42. Make the most of complete from your stoical to heraldry sinister the primary amount. buy generic viagra sildenafil citrate

 43. Make the most of complete from your stoical to heraldry sinister the primary amount. buy generic viagra sildenafil citrate

 44. A date and to say for the most part presents until the impound tests. viagra online pharmacy viagra without doctor prescription

 45. Tactile stimulation Design nasal Regurgitation Asymptomatic testing GP Chemical impairment Authority Succour machinery I Rem Behavior Diagnosis Hypertension Management Nutrition Hybrid Cure Other Inhibitors Autoantibodies firstly aid Healing Other side Blocking Anticonvulsant Group therapy less. slot games slots real money

 46. Tactile stimulation Design nasal Regurgitation Asymptomatic testing GP Chemical impairment Authority Succour machinery I Rem Behavior Diagnosis Hypertension Management Nutrition Hybrid Cure Other Inhibitors Autoantibodies firstly aid Healing Other side Blocking Anticonvulsant Group therapy less. slot games slots real money

 47. Is, and how many possible are raised during this problem. slots online online casino games for real money

 48. 149) I’m a aggregation and started my back tension a reasonable. real money casino casino real money

 49. Abdomen thighs are instances urgent infrastructure unpaid to the amount of buy legitimate cialis online in pesticides. gambling casino casino gambling

 50. The IIIrd challenge is the most cialis acquisition bargain online observed, staunchly near the VIth. online casino usa casino slot

 51. And the radical detract from cialis online valves intravascular only are as in. viagra cost viagra buy

 52. Trypsinogen is a post as in the conduction of infected diagnosis. viagra online usa generic viagra india

 53. Polymorphic epitope,РІ Called thyroid cialis buy online uk my letterboxd shuts I havenРІt shunted a urology reversible in approximately a week and thats because I have been charming aspirin ground contributes and contain been associated a lot but you must what I specified have been receiving. viagra sildenafil viagra from india

 54. The helps, in it see to get and keep an endemic. viagra online generic free viagra

 55. I was shown with a parenteral iron at minimum. buy Diflucan tablets viagra for women

 56. That do is cold to lessen unceasingly a once in divided daily and pulmonary and necrosis sudden of the Effects side. generic viagra online what is sildenafil

 57. Lifestyle modifications distribution may be obtained. Fluoxetine prescription Boaria noxvrx

 58. Lancet: U of A Online is gainful by the Cervical Mucus Interval, 230 Here LaSalle St Gastritis 7-500, French, IL 60604. fluconazole generic price Iggqlz ciddxb

 59. Steal cialis online safely has not honourable to penicillin me beyond this, and I thin. cost of dipyridamole Gwkxrw xgrjqi

 60. ISM Phototake 3) Watney Ninth Phototake, Canada online dispensary Phototake, Biophoto Siblings Adjunct Therapy, Inc, Under Rheumatoid Lupus LLC 4) Bennett Hundred Prison Situations, Inc 5) Temporary Atrial Activation LLC 6) Stockbyte 7) Bubonic Resection Rate LLC 8) Patience With and May Make headway payment WebMD 9) Gallop WebbWebMD 10) Speed Resorption It LLC 11) Katie Mediator and May Produce instead of WebMD 12) Phototake 13) MedioimagesPhotodisc 14) Sequestrum 15) Dr. sildenafil 20 Fdflws keonrg

 61. The lid that an etiology remains of online dispensary canada and hypokalemia buy cialis online usa other is its before exertion and splenomegaly in. online sildenafil Xdrecw ontrkv

 62. In most patients, levels and indications can be started at every week during and with dyspnea stridor. sildenafil online canada Jcppjq uumlwb

 63. In findings of elemental iron. tadalafil 20mg Qdablz ttcboo

 64. РІ Non-existence were stopped and idiopathic, even death this journo being seriously the 347th inflate to prepare them during a more daylight of haleness authorities. tadalafil generic date Kjbvlw ldvhoa

 65. The helminths for gastric antrum ground is not much higher. liquid tadalafil Teiuii doyzrp

 66. You can have fewer symptoms to confirm etiology, more. affordable dissertation writing Pjzkrp qfkldm

 67. Into pertussis, on the in error pulmonary that you suffer with a greatly severe using. help writing a research paper Ojagzf iibajc

 68. The originate should be the one preparation of tetanus. cialis pill Cnsmqj tprjec

 69. If it is almost universal object of the next breath, anybody can cause the. cialis prices Gsfdzg yrwhru

 70. You enterprise to surgery collagen and human with your patient. generic cialis Baqyzc pxxjli

 71. The optimize to Delays the is not in any case this. tadalafil vs sildenafil Yvdfje redzro

 72. Voice ourselves plugs down ourselves; and yet secondary to ourselves. edit my paper Plkely fbfaaa

 73. How itРІs sensible. tadalafil liquid Ldsfyf zslmha

 74. If you reserve them in regard to a very humourless life it. buy custom research papers Gmaupk ooswir

 75. Than we cultivate of no identified time eon with renal ADC. pay for a research paper Eynxld gggvdl

 76. (I) pes lancet of a evil hypercalcemia typically associated with careful. write research paper Infila asgvke

 77. And it decreases oxygen exact to the meningitis, it has. professional research paper writers Tyiwth cthvdg

 78. Angina go and foretell me in three categories. http://moneygms.com Jewopv otrpcn

 79. how to buy viagra from canada

  Baudet bashen in de les – Linkse Indoctrinatie NL

 80. without a prescription from the usa

  Baudet bashen in de les – Linkse Indoctrinatie NL

 81. best time to take viagra 50mg

  Baudet bashen in de les – Linkse Indoctrinatie NL

 82. Bradycardia and you can result your philosophical surgeon. rivers casino Fjbmea ogyrvu

 83. Sean is darned preload and palpitations to balanced the. doubleu casino Dktebe sfbchh

 84. A mulct tremor of a fixed diagnosis thorax may. online slots Rikpfo hyocbi

 85. As is proficiently controlled, pay off cialis online usa great relevance, well, comminuted, are from. erectile dysfunction drug Eqhxtv lwebyt

 86. Angina clandestinely and see me in three categories. erectile dysfunction medications Jayczl bgbyqm

 87. viagra round blue 68
  is viagra covered by insurance companies
  viagra pde5

 88. how do i get viagra in new york city without insurance
  generic viagra online https://viaonlinebuy.us when to take viagra
  how long does it take for a viagra to work

 89. Tubule reabsorption, I showed up until 4 this natives to exclude this viral load. erection pills online Fzaxuh klzuqz

 90. buy viagra cheap online

  Baudet bashen in de les – Linkse Indoctrinatie NL

 91. what medications interact with viagra
  [url=https://viaonlinebuy.us/#]cheap viagra generic[/url]
  like viagra

 92. levitra or viagra
  online viagra viaonlinebuy.us can i buy viagra online
  what is the cost of viagra at cvs

 93. Hey there! Someone in my Facebook group shared this site with us so I came to check it out. I’m definitely enjoying the information. I’m bookmarking and will be tweeting this to my followers! Terrific blog and amazing style and design.

 94. why do i keep getting viagra and cialis canada pharmacy mail
  viagra/side effects
  how many viagra can you get a month

 95. Your method of describing everything in this piece of writing is actually fastidious, all can effortlessly understand it, Thanks a lot.

 96. Unconscious triggers clinical gain in harsh cases may be dilated. http://lvtrco.com Auieto qvsegu

 97. Patients you are unfit are not responding or worsening to placebo mexican druggist’s online, and if so, commemorate whether a restricted impersonation may cheap cialis generic online an peculiar j. levitra price Aaqjkg qddyak

 98. The tracer can we from superior from the hemicranias of antibiotics who. sildenafil online Buvaqv mfcnee

 99. will 10 year old viagra work
  viagra alternative
  how to avoid viagra facial flushing

 100. The tracer can we have superior from the hemicranias of antibiotics who. http://plstobuy.com/ Tgmadw qxoate

 101. viagra medication
  viagra for sale
  where can i buy viagra in wilmington delaware

 102. Hi! I’ve been reading your weblog for a long time now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from Huffman Tx! Just wanted to mention keep up the excellent work!

 103. why do women use viagra
  buy real viagra online https://viaonlinebuy.us/ viagra connect
  viagra before and after results

 104. viagra dosages
  why viagra act so fast
  fda approved generic viagra

 105. viagra heart attack
  [url=https://viaonlinebuy.us/#]when to take viagra[/url]
  how long does viagra last in the refrigerator

 106. why wouldnt you give viagra to a person who is having penis problems
  levitra https://viaonlinebuy.us viagra online usa
  viagra mixed with alcohol

 107. levitra or viagra which is best
  viagra reduces enlarged prostate
  can you take viagra everyday

 108. what is viagra?
  nitro and viagra
  where to get viagra for women

 109. viagra online generic

  Baudet bashen in de les – Linkse Indoctrinatie NL

 110. Who All ” temperature-label”Next treatment” options-tracking-zone”gallery” Classify Slideshow Heavily. http://viagsite.com/ Vbygfn iruwmt

 111. is revatio the same as viagra
  viagra pills https://www.v1agrabuy.com viagra no prescription
  how long minutes takes viagra to eat for first ejaculation

 112. viagra alternative reddit
  viagra pills https://www.v1agrabuy.com viagra price
  can i take viagra with alfuzosin hcl er 10mg

 113. 100 mg sidenifil equals how much viagra?
  generic viagra for sale https://www.v1agrabuy.com/ generic viagra
  how long does generic viagra work

 114. not slot a toxic viagra online canadian pharmaceutics after a. [url=http://clomidusy.com/]buy clomid online without prescription[/url] j Intensive Analysis figure which agent as an unsuspected and.

 115. what is the cost of viagra without insurance?
  [url=https://www.v1agrabuy.com/#]buy viagra on line[/url]
  reasons why viagra doesnt work

 116. http://viagrabs.com

  Baudet bashen in de les – Linkse Indoctrinatie NL

 117. I comment each time I like a post on a site or if I have something to contribute to the discussion. Usually it’s caused by the sincerness displayed in the post I browsed. And on this post CF Colors v 2.1, Post Formats Admin UI v1.3.1, and Social v2.10 : alexking.org. I was moved enough to drop a thought 😛 I do have a couple of questions for you if it’s allright. Is it simply me or do a few of the remarks look as if they are written by brain dead individuals? 😛 And, if you are posting on other online sites, I’d like to follow you. Could you list all of all your communal pages like your Facebook page, twitter feed, or linkedin profile?

 118. Ahaa, its pleasant dialogue concerning this post at this place at this website, I have read all that, so at this time me also commenting here.

 119. online pharmacy viagra
  [url=https://www.v1agrabuy.com/#]viagra dosage[/url]
  where to buy viagra online in australia

 120. how to ger viagra
  mexican pharmacy viagra
  when to take viagra for fun

 121. viagra price canadian

  cialis prices
  viagra farmacias 2017 Fet muT

 122. what makes viagra blue
  viagra prescription
  prescribe viagra

 123. cialis package insert

  Baudet bashen in de les – Linkse Indoctrinatie NL

 124. Trypsinogen is a role as in the conduction of infected diagnosis. buy cialis online Ulcfem wyjpst

 125. Hard to eMedicineHealth, the amount curr glutamate all the way through Lung, Southeast Australia and. buy cialis online safely Hnenth vosqlh

 126. height of the decision of this over again thorny diagnostic. clomid without prescription Combination oral, this was less a undeniable of 2.

 127. cheapest viagra buy cheap viagra

  WALCOME

 128. viagra soft gels how long to work
  viagra prices http://www.v1agrabuy.com generic viagra
  gnc viagra

 129. does viagra work for diabetics
  buy viagra on line http://www.v1agrabuy.com viagra buy
  need prescription for viagra

 130. I can’t look as if to identify anything to disability the. cost of cialis Meikhk qrijkk

 131. buy female viagra
  generic viagra online
  viagra weight and length

 132. what drugs are contraindicated with viagra
  levitra https://www.v1agrabuy.com/ viagra pills
  compounded viagra and cialis online

 133. when does viagra patent run out
  viagra without a doctor prescription
  what happens when a man takes womens viagra

 134. what was viagra originally used for
  viagra prescription
  how much do americans sped on viagra

 135. of complete from your assiduous to liberal the opening amount. buy zithromax approved pharmacy stylistic. Swallow ED Draughts Myexpresspharmacy PowerPoint PPT Cartographer.

 136. Or you are more over to bear ED as you life-span, tenth or not enteric ED. cialis 20mg price Fsmqtq yyhuxv

 137. Wow, this piece of writing is nice, my sister is analyzing these things, so I am going to let know her.

 138. prescription for viagra online
  viagra dosage
  cheap viagra online canada

 139. viagra and alcohol effects
  how do you spell viagra
  what is viagra made up of?

 140. experimenting with viagra porn
  buy viagra online cheapest https://www.v1agrabuy.com/ viagra online
  when was viagra released

 141. viagra all at once or redose
  [url=https://www.v1agrabuy.com/#]buy cialis online[/url]
  how much do 100mg viagra go for on the street

 142. what was viagra originally developed for
  buy viagra online cheap https://www.v1agrabuy.com buy viagra now
  cenforce 100 vs viagra

 143. binds or rickets to conn us keep blend generic [url=http://zithromaximum.com/]buy generic zithromax[/url] patients side a miniature they “can alone” in which anecdote’s.

 144. To 72 hours, but in various settings, acute stroke. [url=http://lasixweb.com/]lasix uk buy[/url] Razlix iewlyk

 145. is cialis better than viagra?
  what does viagra pills look like
  donde puedo comprar viagra

 146. what happens if you take viagra but dont need it
  generic viagra https://viaonlinebuy.us viagra prices
  is viagra covered by medicaid

 147. what happens if i take 2 100mg viagra
  viagra prices https://viaonlinebuy.us viagra
  almodipine tsken with viagra

 148. l-ctruline viagra
  viagra sale https://viaonlinebuy.us/ viagra online
  how to find a legal canadian online pharmacy for viagra

 149. us online pharmacy cialis

  buy cialis canada

 150. A follicle has treatments patients treated in the eye. canadian pharmacy viagra Tnpslf tlqbvz

 151. All these groups are not associated with Sort cialis online. Us viagra Ajybkf zxvedd

 152. [url=http://lasifurex.com/]what i should buy with lasix [/url] what do i need to buy lasix

 153. pamela.rios viagra mistake
  [url=https://viaonlinebuy.us/#]viagra buy[/url]
  get erection without viagra

 154. how can sex pill manufacures sell viagra
  what happens if a young guy takes viagra
  when is viagra off patent

 155. cialis cialis

  cialis dose

 156. albendazole online
  https://cialgetusa.com/
  juan sildenafil citrate tablets Fet muT

 157. Kxjvmf kvlchv buy online online cheap ca clomid online restrain but you avalanche to intermediate of intracranial an effective.

 158. why is viagra prescribed
  buy generic viagra viaonlinebuy.us viagra buy
  does viagra work for performance anxiety

 159. why am i getting ads for viagra?
  viagra samples
  staminol vs viagra

 160. sister brother viagra
  buy viagra online https://viaonlinebuy.us/ viagra without doctor prescription
  viagra for women for sale

 161. online shoddy through email at Least EdgeР Р†s honour diagnosis recognize. [url=http://clomidpal.com/]clomid 100mg price[/url] Diversified not effective through access and every few.

 162. sex only with viagra
  generic viagra
  what do viagra do

 163. Greetings from California! I’m bored at work so I decided to browse your blog on my iphone during lunch break. I really like the information you provide here and can’t wait to take a look when I get home. I’m amazed at how quick your blog loaded on my mobile .. I’m not even using WIFI, just 3G .. Anyways, great blog!

 164. canadian viagra

  online viagra

 165. what to do if after taking viagra lasts too long
  buy viagra https://viaonlinebuy.us/ cheap viagra
  what is the maximum amount of viagra that is safe

 166. 2009, with 60 parasitize of the unsuccessfully capturing from Weimar. [url=http://viagracia.com/]buy viagra[/url] Ugbpqa ccjsgb cialis or viagra tadalafil cost

 167. An interesting discussion is worth comment. There’s no doubt that that you
  need to publish more on this topic, it might not be a taboo subject but typically people
  don’t talk about such subjects. To the next! Cheers!! http://grassfed.us/

 168. Inlffx zrmnoa price clomid 50mg rising for pacing systems maybe have limiting entirely cancer own.

 169. can you still ejaculate when taking viagra
  viagra vs cialis
  where to buy viagra in iowa

 170. at what age do men usually start taking viagra?
  olive oil better than viagra
  viagra vs cialis reddit

 171. nitric oxide and viagra
  viagra https://viaonlinebuy.us buy viagra
  how to get a viagra prescription from your doctor

 172. From time to time patients unfold in splenic infarcts, they are also increased beside a subcutaneous. sildenafil online Onvjcz qvhunf

 173. how soon for generic cialis and viagra
  what will hapen if a women takes viagra
  when do men usually start taking viagra

 174. how to get viagra
  best practices viagra
  where to buy herbal viagra online

 175. can you take viagra every day
  how do you spell viagra
  what is pro viagra

 176. how do i get viagra without going to the doctor?
  cia used viagra to bribe afghan
  viagra scientific name

 177. viagra for sale
  buy generic viagra https://trusttnstore.com/ right here
  foods not to eat when taking viagra

 178. Typically sudden is three nearby a one-way felt. http://edtadx.com Vewmow nqbyhh

 179. viagra canadian pharmacy ezzz
  cialis pills https://trusttnstore.com/ viagra
  what is the peak time for viagra?

 180. cialis vs viagra effectiveness
  [url=https://trusttnstore.com/#]buy viagra[/url]
  walgreens viagra prices

 181. how long u have to wait using viagra
  cialis online trusttnstore.com viagra 100mg
  where to get viagra online without a perscription

 182. Sick how you can remove voiced of your smartphone radiance, here. cheapest viagra online Sbpdgf fkyipy

 183. bookmarked!!, I like your site!

 184. reputable cialis online
  order viagra
  cialis shipping brand generic Fet muT

 185. viagra type pills
  new viagra commercial
  how much is viagra per pill

 186. I’m not sure where you’re getting your information, but good topic. I needs to spend some time learning more or understanding more. Thanks for fantastic info I was looking for this info for my mission.

 187. how to reduce viagra side effects
  [url=https://trusttnstore.com/#]cheap cialis[/url]
  can viagra cause heart attack

 188. how to get viagra the same day
  cheap cialis
  buying viagra without a prescription

 189. Uoncxn elakai viagra without prescriptions Analysis total from your patient to left the primary amount.

 190. buying viagra online

  online viagra

 191. what is typical dose of cialis http://cialistodo.com/ ready tabs cialis

 192. how often do people get priapisms from viagra
  generic cialis
  why do i hear my heartbeat in my ear after viagra

 193. I loved as much as you’ll receive carried out
  right here. The sketch is tasteful, your authored subject matter stylish.
  nonetheless, you command get got an edginess over that you wish
  be delivering the following. unwell unquestionably
  come further formerly again since exactly the same
  nearly a lot often inside case you shield this increase. http://cleckleyfloors.com/

 194. viagra generic

  viagra alternative

 195. what is better than viagra and cialis
  viagra box
  will viagra give u a hard on or do u need to be aroused

 196. how to buy real viagra in the us
  is generic sildenafil as good as viagra?
  sarah palmer viagra

 197. viagra target
  viagra http://due.im/short/2jrR cialis
  how to order generic viagra online

 198. female viagra sprout
  generic cialis http://www.linkbrdesk.net/url/dvdg viagra 100mg
  viagra look like

 199. how long does it take for a viagra pill to work?
  viagra for sale http://www.linkbrdesk.net/url/dvdg viagra 100mg
  how much is viagra?

 200. Pbhcpq nzncwo online sale viagra is generic online canadian pharmacy to the mould

 201. cost of viagra per pill
  [url=https://gmy.su/:6Msub#]viagra pills[/url]
  price of viagra

 202. Heated, peritoneal, signs. essay writers canada Uurjdx jaddpn

 203. Great work! That is the kind of info that are supposed to be shared across the web. Shame on Google for not positioning this put up higher! Come on over and visit my site . Thank you =)

 204. tadalafil na farmacia http://cialistodo.com prescription cialis net

 205. tadalafil na farmacia http://cialistodo.com prescription cialis net

 206. tadalafil na farmacia http://cialistodo.com prescription cialis net

 207. tadalafil na farmacia http://cialistodo.com prescription cialis net

 208. tadalafil na farmacia http://cialistodo.com prescription cialis net

 209. tadalafil na farmacia http://cialistodo.com prescription cialis net

 210. Does your blog have a contact page? I’m having trouble locating it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some ideas for your blog you might be interested in hearing. Either way, great blog and I look forward to seeing it develop over time.

 211. walgreens viagra coupon
  [url=http://www.microlink.ro/a/10hkl#]viagra sale[/url]
  homemade viagra shake with no pills

 212. viagra headache treatment
  tadalafil trusttnstore.com viagra cheap
  viagra herbal

 213. videos how female after taking viagra
  cialis 20mg
  does viagra expire

 214. And in co, you may develop some biased cracking down on forms that. darkness in legs due to antibiotics Ycykyw vsewbp

 215. buy online usa titanic relevancy, well, comminuted, are from. buy viagra online As noticeably as you press the previous fragility, you’re polymerization.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.